e-up! - Gør elektrisk mobilitet endnu lettere

e-up! er mere end bare en praktisk bybil i kompakt format. Med en rækkevidde op til 258 km ved blandet kørsel - og endda helt op til 350 km ved bykørsel, kan det næsten ikke blive mere attraktivt at køre elektrisk.

Book en prøvetur eller kom på besøg i vores forhandler, så du kan komme helt tæt på og blive endnu klogere på den elektriske e-up!.

Hent prisliste

Book en prøvetur


Rækkevidde og opladning af e-up!

Et lihium-ion-batteri på 32,3 kWh placeret under gulvet giver e-up en WLTP-rækkevidde på op til 258 km ved blandet kørsel og cirka 350 km ved bykørsel, hvilket er nok til at kunne dække langt de flestes daglige kørselsbehov. Batteriet kan oplades fra 0 til 80 % på cirka 60 minutter ved en ladeeffekt på 40 kW DC, og med en ladeboks og 7,2 kW AC tager det 5 timer og 27 minutter at oplade batteriet fra 0 til 100%.

Køreprofiler i e-up!

I e-up! er det muligt at vælge mellem tre køreprofiler: standard, Eco og Eco+, der aktiveres via en knap på instrumentbordet. I Eco-programmet reduceres motoreffekten fra 83 til 68 hk og drejningsmomentet fra 212 til 167 Nm, mens topfarten er reduceret til 115 km/t, og aircondition-anlægget er slukket. Eco+-programmet forlænger rækkevidden yderligere, da motoreffekten her er reduceret til 54 hk og 133 Nm, og topfarten er 90 km/t. Kørslen kan yderligere tilpasses, da det er muligt at vælge mellem fem trin af bremseregenerering. Det sker med gearstangen, der vippes tilbage eller frem, så du kan vælge mellem D, D1, D2, D3 og B, hvor B leverer den højeste regenerering på op til 40 KW ved 100 km/t. I ”B” er det muligt at køre e-up! udelukkende med speederen, da den motorbremser så meget, at de hydrauliske bremser i mange kørselssituationer ikke benyttes.

Læs mere om e-up!